Powered by
Registreer

Log in

Registreer

Mouse Control met nieuwe huisstijl

Mouse Control gaat vanaf heden onder de naam mCon esports verder. Tevens presenteert mCon esports een compleet nieuwe huisstijl met een nieuw logo, een nieuwe website, nieuwe outfits en meer. Om dit alles te vieren verloten we een Logitech G set onder de deelnemers van onze winactie!

De hoofdreden voor deze naamsverandering is omdat de computermuis, waar de naam Mouse Control naar refereert, geen tijdloos product is. Mouse Control was voorheen echt een PC gaming organisatie en de computermuis staat daar symbool voor. Echter worden games op consoles steeds populairder binnen de e-sports branche, waardoor de naam Mouse Control niet volledig dekkend meer is. Om toch alle doelgroepen aan te spreken is besloten om de clubnaam te veranderen naar mCon esports. `Ook vinden wij mCon esports een pakkendere en professionelere naam dan Mouse Control`, aldus Ruben Been, bestuursvoorzitter van mCon esports.

Het is echter niet bij enkel een naamsverandering gebleven, want mCon esports heeft ook een compleet nieuwe huisstijl gekregen. Er is een nieuw logo ontworpen, het oude logo heeft een mascotte functie gekregen, een nieuwe website is gebouwd en tevens zijn onze spelers voorzien van nieuwe T-shirts.

Om dit te vieren hebben wij samen met Logitech G een gave winactie op touw gezet! Wil jij een complete Logitech G set (toetsenbord, muis, headset) een T-shirt een vest en een pet van mCon esports winnen? Hou onze Facebook-pagina dan goed in de gaten!

Gepost door Leroy[M] op 25/09/2015

Tags:

Leroy[M]
26/09/15 09:12

Let's go muisjes :)

Blackwolf
26/09/15 10:43

nice

Peanut
26/09/15 12:41

Top!

VinceGTX
01/10/15 14:47

Well done!

Crushed
01/10/15 21:27

Netjes!

Lynxaly
01/10/15 21:28

hype

Je bent niet ingelogd!

Selectie Teams

  • Overwatch
  • SC2 Selectie
  • HS Selectie
  • TM Selectie

Female Teams

Evenementen

vr/za/zo

22/23/24 September

The Reality

Advertisement