Powered by
Registreer

Log in

Registreer

mCon.CS:GO wint SugarLAN 10.1

Afgelopen weekend heeft SugarLAN v10.1 plaatsgevonden in Tienen Belgie, met 16 teams in de CS:GO competitie hebben de mannen zich goed geweerd en de eerste plaats binnen gesleept

Nadat we vrijdag avond allemaal geariveerd waren en een uur in geschoten te hebben waren wij klaar voor de eerste games, helaas had valve net een server sided update uitgebracht en waren de servers niet klaar om live te gaan. De update van de servers hebben helaas de hele nacht geduurd en op Zaterdag ochtend konden we eindelijk beginnen aan de competitie.

De groupstage hebben we zonder al te veel moeite mogen doorlopen en wonnen de wedstrijden redelijk makkelijk.Op de zaterdag middag zijn we live gegaan in de brackets waar onze eerste match tegen Synergy Esports waar we 2-0 tegen gewonnen hebben om daarna uit te komen tegen de Recue Rangers, inmiddels waren de mannen redelijk moe en uitgeblust na ruim 11 uur lang gamen. Deze match verloren we met 0-2 waarna we naar de lowerbracket moesten. Hier zijn we IceWolves Esports en Synergy.red tegen het lijf gelopen, gelukkig was het een snelle match zodat we naar bed konden gaan.

De volgende ochtend begon de lowerbracket finale tegen het team dat ons na de lowerbracket stuurde, uitgerust hadden de mannen weer de motivatie om deze match te winnen om zo uit te komen tegen Maestro in de Grand final.

De eerste match in de finale ging moeizaam en we verwachte nog meer close games, wat gelukkig niet het geval was want de laatste twee mappen wisten we snel te winnen met leuke entrys clutches en veel headies van het team.


Deze LAN hebben amosE en FASHR mee gespeeld in afwezigheid van fRe en Ketchup.

Gepost door Leroy[M] op 10/10/2016

Tags:

Je bent niet ingelogd!

Selectie Teams

  • Overwatch
  • SC2 Selectie
  • HS Selectie
  • TM Selectie

Female Teams

Evenementen

vr/za/zo

22/23/24 September

The Reality

Advertisement