Powered by
Registreer

Log in

Registreer

mCon.HotS heeft nieuwe 5e speler te pakken!

Het is even stil geweest rond mCon.HotS, maar die tijd is nu voorbij! Nadat het team afscheid nam van Thomas "Razilat" Damhaar zijn er een tijdje try-outs geweest voor een nieuwe warriorspeler, en deze is gevonden in de persoon van Merwin "Semiazas" Teekamp!

Captain Marcel "Praedyn" Opperman had het volgende te zeggen:

Persoonlijk vond ik het jammer om Razilat te zien gaan, maar soms moet je keuzes maken in de hoop dat je er uiteindelijk beter van wordt. Met de additie van Semiazas ben ik zeer content en verwacht ik ook daadwerkelijk dat wij als team sterker zullen worden. Verder wil ik het team complimenten geven, tijdens de zoektocht naar de nieuwe 5e speler is er zeer professioneel gehandeld en is de keus uiteindelijk unaniem op Semiazas gevallen. Ik heb ontzettend veel zin om weer samen te gaan trainen en ons opnieuw te kunnen bewijzen als een topteam in de BeNeLux!

Merwin "Semiazas" Teekamp wilde het volgende kwijt:

Ik wil beginnen de heren van het HotS team en mCon te bedanken voor de gelegenheid die zij mij bieden. Ik ben zeer gemotiveerd om met mCon aan de slag te gaan en hoop dat ik samen met het team mooie doelen kan bereiken in de toekomst. Ik ben vrij nieuw in de scene van professioneel gamen en LAN-evenementen. Echter denk ik dat ik met mijn rol als warrior en de inzichten die ik in het spel heb een goede bijdrage kan leveren. Tenslotte wil ik Logitech G bedanken voor het vertrouwen dat zij hebben in dit team. Op naar victorie!

Naast de additie van Semiazas als 5e speler is er nog meer goed nieuws: Alexander "xeggsy" Leznar is het team komen versterken als reservespeler. Hij zal samen met Thiadrik "Toldersma" Oldersma zorgen dat het team altijd kan spelen.

Gepost door Praedyn op 20/01/2016

Tags: hots,mcon,esports,heroes,of,the,storm

Leroy[M]
20/01/16 22:08

Succes boyz!

Je bent niet ingelogd!

Selectie Teams

  • Overwatch
  • SC2 Selectie
  • HS Selectie
  • TM Selectie

Female Teams

Evenementen

vr/za/zo

22/23/24 September

The Reality

Advertisement